sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

SYNTTÄRISANKARI JA SUNNUNTAIN TOUHUJA

Meillä on täällä synttärisankari, nuorin poika täytti 9-vuotta. Synttäreitä juhlittiin oman perheen ja mummin voimin. Kunnon kekkerit pidetään syksymmällä, kunhan suku ja kummit palaavat kesälomiltaan.

Onneksi päivänsankarilla on tällähetkellä suhteellisen hyvä olo tautinsa kanssa, joten pystyi nauttimaan herkkuja ja mäkkäriruokaa juhlan kunniaksi.

On se hurja miten aika kuluu, vastahan tuo poika mahassa potki... Poika on todellinen kaunosielu; rakastaa TARPEEKSI punaisia ruusuja, jouluvaloja ja ikeaan haluaa aina mukaan, jotta voi valita aina uuden tuoksukynttilän... Ja niiiin herkkä!

Kovia on joutunut tänä vuonna kokemaan, ei olisi ikinä halunnut, eikä uskonut, kohdalle osuvan. Hyvin on kestänyt ja elämänmyönteisyyden säilyttänyt. Huumorintajukin on tallella, vitsailee jopa taudistaan/taudilleen.

Ihana poika, rakas poika!!!!!!
Päivänsankarin toivomuksesta kävimme liikennekaupungissa. Sunnuntaisin siellä on ikärajaton perhepäivä. Opetusta ei ole, mutta polkuautot ja pyörät ovat käytössä. Olimme paikalla kahden aikaan, paljon oli väkeä ja jonkunaikaa jouduimme polkuautoja odottelemaan. Tunnin polkemisen jälkeen eväät maistui. Tässä vaiheessa väki oli jo vähentynyt, ja taas saatiin autot käyttöön. Paikka sulkee ovensa sunnuntaisin neljältä, siihen asti hyvin viihdyttiin.

Illalla vielä ajettiin Kuusijärvelle. Siellä on tainnut päivällä olla tiivis tunnelma, vielä seitsemän jälkeen oli väkeä tosi paljon.
Tyttöset nauttivat täysillä kauniista illasta ja ottivat ilon irti elämästä vesileikeissä.
Ihan kivat fiilikset tästäkin päivästä voi muistoihin tallentaa...


1 kommentti: