lauantai 8. elokuuta 2009

HAMEEN HELMAT

Pikkulikat käyttävät molemmat mielellään hameita. Kouluunlähtijä on tosi tarkka helman pituudesta. Tai siis siitä, ettei se ole liian lyhyt. Tänä kesänä helma on entisestään laskenut. Tämä hame on suosikkeja, toinen mieluinen on melkein yhtä pitkä.
Nuoremmalle likalle kelpaa pituus kuin pituus, hame ja mekko. Välillä on kovasti romanttisella tuulella, toisinaan käy tälläinen reippaampikin style.
Annan lasten aika usein itse päättää, mitä päällensä laittavat. Ja sen kyllä toisinaan huomaa! Päällä on suloisessa sekamelskassa lempivaatteet, jotka eivät välttämättä millään lailla sovi yhteen; ruutua raitaa kukkaa kuviota kirjavaa yksiväristä... Eiköhän se tyylitaju siitä kehity! Toisinaan kyllä itsevaltiaana määrään mitä päälle laittavat...

Niin, ja hameenhelman pituutta tärkeämpää on, että se pyörii ihanasti!

1 kommentti:

  1. Ihania mekkoja helman pituudesta riippumatta! Jännityksellä odotan, millainen on meidän neidin 'maku', kun sitä ilmenee. Tällä hetkellä 'oma maku' on aina jotain muuta kuin mitä äiti kaavailee päälle.

    Tuolla Vantaanjoen päässä on meidänkin pitänyt monta kertaa käydä! Kauhulla mietin vain niitä pitkospuita, kun poika ei uskalla mennä ja tyttö juoksee niistä vähän ohi...

    VastaaPoista