keskiviikko 19. elokuuta 2009

JOKIN VIRHE

Pojalla ensimmäinen osastohoito kesäkuun loppupuolen jälkeen. Heinäkuun ja elokuun alun hoidot on hoidettu avolla. Kiva että on ollut vähän lomaa osastolta, vaikka onhan sekin rankkaa, kun joutuu ramppaamaan avolla 2-4 kertaa viikossa. Ihan kiva kesä kuitenkin!

Tänään sai myrkyt selkäytimeen ja tiputuksena, sinne jäi nesteytykseen iskä seuranaan kun lähdin kotio. Näin arkena seuralaisvuorot menee niin, että minä teen aamuvuoron ja iskä tulee töiden jälkeen iltavuoroon. Eläkkeellä oleva mummi (anoppini edellisestä liitosta) hoitelee kotijoukot siihen kunnes tulen kotiin. Nuorimmainenhan on päiväkodissa vaikka "olenkin kotona", juuri näiden hoitojen ynnämuiden menojen vuoksi.
Osastolla käy ihana musiikki-tyttö laulattamassa ja musisoimassa potilaiden kanssa. Poika sai kummitädiltä kitaran synttärilahjaksi, ja tänään saikin käyttöönsä osaston kitaran ja hieman soitonopetusta musatytöltä. 0-3-5-0-3-6-5-0-3-5-3-0-... Tiedättehän, Deep Purplen "smoke on the water". Hyvin poika luukuttaa!!!!
Niin se virhe! Poika on huumorintajuinen heppu ja jaksaa laskea leikkiä sairaudestaankin. Autossa aina soi radio, ja tässä kerran sanoitti uudelleen Apulannan biisiä "ravistettava ennen käyttöä". Meillä kertosäe lauletaan näin: "...minussa on ongelma, jokin virhe valkosoluissa..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti