tiistai 25. elokuuta 2009

KANGASKIRPPUJA

Aamu alkoi huonosti, pudotin kännykkäni vessanpönttöön. Odottelin tärkeää puhelua, siksi puhelin oli kokoajan matkassa. Juu on soittoääni täysillä, mutta toinen korva on melkein kuuro ja molemmat tinnittää, joten paras pitää lähistöllä kun on tärkää soittoa tiedossa!

Kunnolla ehti kastua, ennenkuin ylös ongin...puhelin kyllä toimii, mutta sim sanoi itsensä irti. Oli siis suunnattava kaupoille ja koska matkalla on kirppari, niin olihan se sinnekin mentävä. Ja vähän kun mutkan kautta ajoi, niin pääsi kierrätykseenkin. Löytyihän sitä taas kaikenlaista...


Lakanoita. Kissat ja äitiyspakkaus vauvakoossa, fabuland lasten. Keräilen noita äippäpakkauslakanoita, jostain kumman syystä! Meillä kaikilla isot peitot, joten fabuland luultavasti ompeluksiin. Tai säästöön tai jollekulle tutulle tarpeeseen tai mummin mukana hyväntekeväisyyteen.

Kaksi ihanan raikkaan väristä pitkää verhoa. Näistä ajattelin makuuhuoneeseen verhoja, ehkä ensi keväänä. Numeron 41 jalka kuvassa ihan vaan jotta joku käsitys kuviosta tulisi, aika kookkaita siis.

Lakanan verran tosi ärhäkän väristä kangasta. Vähän olen kahden vaiheilla, tykkäänkö vai en, käytänkö vai en. Lasten pussilakana, jonka ostin ihan vaan tuon koristeboordin takia. Jotenkin niin söpö.

Jouluisia verhoja. Sydänkuvioista kaksi sivuverhoa ja kappa, vaaleapohjaista hillittömät neljä pitkää verhoa. Sydämet saattavat päätyä joulunalla keittiön ikkunaan. Tai sitten vaan ompelen liinoja, tyynyjä, pusukoita, kasseja... molemmista kuoseista.
Kierrätyksessä on vieläkin verhot -50%, nämä tämänpäiväiset yhteensä alle 4e. Halpaa!!!!
Tuuriatuuriatuuria! Itselleni marimekon yöpaitoja, kaksi vielä yhdessä lempiväreistäni. 2 euroa kappale, ja vielä kierrätyskantisale päälle. (Joo on mulla kantiskortti kierrätykseen) oon niin iloinen näistä!!!!
Meillä on vielä lankapuhelinkin käytössä, joten tuli se puhelukin perille!

2 kommenttia:

  1. Tuttu nukke sängyllä, kaksoiskappale nimeltä Katti nukkuu täällä vaunuissa

    VastaaPoista
  2. Kyselinkin sinulta Ninnu nuken kylpyohjeita aikoinaan. Ei ole rassu kyllä vieläkään peseytynyt...

    VastaaPoista