lauantai 29. elokuuta 2009

KIERRÄTYKSESTÄ TAAS

Lapsilla ei ole koskaan liikaa kuva- ja satukirjoja, näillä kolmella täydennettiin kirjahyllyä tänään. Taas ihan lukemattomassa kunnossa, halpaan 2euron hintaan, yhteensä.Pelihyllyynkin täydennystä. Peppipalapeli, kolme kuvaa eri palamäärillä. Lautapelissä kolollisia kuvakortteja joille etsitään oikeanväristä taustaa. Meille ehkä liian lälly, vien sitten joskus vaikka töihin. Toisaalta joskus on ihan kivakin pelailla helppoja ja nopeita pelejä.

Sekä turkoosinvärinen kangas että marimekon Muija ovat isohkoja päytäliinoja, luultavasti ihan käyttöön. Muumityynyliina fanin iloksi, samoin ankka iloksi ja kokoelman jatkoksi.
Vielä löydettiin jotain aivan ihanaa, mutta se jäi vielä auton takakonttiin... Hehkutusta ja kuvaa tulee kyllä varmasti tännekin.

5 kommenttia:

 1. Mistä kierrätit? Uskallatko ilmiantaa hyvän lähteesi?

  VastaaPoista
 2. Nämä on taas Tikkurilan kierrätyskeskuksesta. Onhan sielläkin huonoakin kamaa, mutta mitä useammin pääsee käymään, sitä varmemmin tekee hyviä löytöjä.
  Huomasin juuri, että Myyrmäen hallikirppiksetkin on tämän syksyn osalta alkaneet, sieltäkin useasti löytää lapsille varsinkin vaikka mitä.

  VastaaPoista
 3. Hii, viime viikolla kannoin muun muassa nuo kirjat sinne. Hyvä, että pääsivät heti uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 4. Tiivi: Oikeesti!? Hassua! Oli kyllä hyvä löytö, meillä tykätään noista runomittaan kirjotetuista kirjoista kovastikin.
  Ostinkohan muutakin sinulle tarpeetonta...

  VastaaPoista
 5. Juu, hauska sattuma. Kirjoja vietiin iso laatikollinen! On noita luettukin, mutta aikuisten käsissä pysyvät hyvässä kunnossa ;)

  VastaaPoista