sunnuntai 30. elokuuta 2009

MÄLLÄTEN MAAILMALLE

Tänään esikoinen sitten lähti, sinne Brysseliin. Kello 16.00 lento KF643 Kööpenhaminaan ja siitä eteenpäin Belgiaan...
Aikuinen nainenhan tuo on, 22-v ja järki päässä, kyllä varmasti pärjää. Ikävä tulee... Vaikka luottaa ja uskoo kaiken menevän hyvin, niin kyllähän sitä jonkinlainen huoli lapsesta on , isostakin. Äitiyden mukana tuleva luontaisetu.

Tiedä sitten, huolehtiiko tyttökin äidin pärjäämisestä. Kentälle mennessä tuli vähän mällättyä... Ajoin ensin pikaparkkiin, mutta koska aikaa menisi muutama tunti, niin lähdin vaihtamaan parkkipaikkaa. Pakki päälle, kaasua ja sitten rysähti...unohtui katsoa taakse ja vetäsin sitten toisen auton kylkeen. Näin vähillä vaurioilla autoni selvisi, pitää vaan vähän peltiä koputella ja maalata sekä valot vaihtaa.
Toinen osapuoli kärsi sitten vähän suurempia vahinkoja, kurjasti meni toinen takakulma isolta alalta kunnolla kasaan, ei taida koputtelut riittää... Vaan minkäs teet, näitähän sattuu! Onneksi on vakuutukset kunnossa!!

Illalla katselin teinitytön kanssa suoraa lähetystä talosta. Onneksi esikoinen lähti Brysseliin eikä BB-taloon, ajattelin minä!!!!!!!!!!!!!

1 kommentti:

  1. Voih.. ihan tulee tippa silmään et niin nuo munkin lapset vaan jonain päivänä lähtee maailmalle(vanhin 15v)...ja samaa aattelin tänää BB:tä kattoessani et toivottavasti ei omat lapset sinne ikinä menis..ois ihan kauheeta kattoo...

    VastaaPoista