tiistai 18. elokuuta 2009

PAPAN SIESTA JA MUUT MUKIT

Ostin sitä sitten minäkin tämän siestan, viimeinkin. Onhan tuo ihan söpö, tuo laiskotteleva pappa. Väritkin on ihan kauniit. Tuo koivunrunko piikkikolmioineen vaan jotenkin tökkii, sillä tämän ostaminenkin on jäänyt. Heikko mikä heikko, olihan se sitten kuitenkin hankittava!


Joskus aiemmin en lainkaan ymmärtänyt, mitä ihmettä ihmiset näkee näissä muumimukeissa. Vähän niinkuin keräilin iittalan/marimekon primavera-mukeja, mutta sittenhän niiden valmistus lopetettiin. Samoihin aikoihin sain ensimmäisen muumimukin, ja siitä se sitten lähti... Tällähetkellä myynnissä olevat mukit meiltä löytyy, muutama kaksin kappalein, ja näköjään ostan uusia sitämukaa kun niitä ilmestyy. Niin kovasti en mitään aikaisempaa mukia halua, että kymmeniä tai satoja euroja niistä maksaisin.
Suosikkejani ovat hattivatit, tiuhti ja viuhti sekä mymmeli. Toisinaan olen yllättänyt itseni miettimästä, josko sitä aloittaisi muumikahvilusikoidenkin keräämisen...vai menisikö se jo hömpötyksen puolelle?

1 kommentti:

  1. Mä en kanssa aiemmin perustanut muumimukeista yhtään, sitten mummo toi meille niitä laatikollisen ja ne alkoikin näyttää ihan kivalta.
    Osa käytössä ja osaa kaapissa.

    VastaaPoista