sunnuntai 6. syyskuuta 2009

HYVÄ MIELI KIRPPIKSELTÄ

Eilen vietin lapsivapaata lauantaita, kirppistellen ja kierrätellen tietysti!

Aamusta Myyrmäkihalliin. Myyjiä oli ihan kivasti, melkein hallillinen. Ostajia oli mielestäni vähänlaisesti. Tavallisesti ryysis on kova ja tunku hirveä, nyt oli mukavan väljää ja pääsi kivasti pöytien tarjontaa tutkailemaan.
Purkin ostin vanhemmalta pariskunnalta. Kun kysyin hintaa, niin pappa sanoi 5e, tähän mamma, että ei kun se lähtee 50 sentillä. Pappa jäi siihen mutisemaan, toivottavasti eivät asiasta perheriitaa aikaiseksi saa.

Purkin hinnassa "säästin" 4,5euroa, sen sitten tuhlasin tuohon muumisäästölippaaseen. Oli tämän kirppukierroksen pakkosaada-juttu. Roopelippaan kun vielä joskus löytäisi.

Maatuskat on yksi keräilykohde, nämä tälläkertaa kokoelmaa kartuttamaan. Vaatetta ei juurikaan löytynyt, pikkulikalle farkkuhame ja juhlamekko. Muutama lelu, kirja ja palapeli päätyi myös ostoskoriin.


Kierrätyksestä taas kankaita. Sininen ja ruskea paksumpaa puuvillaa, disneykuvioinen ei omaa silmää miellytä mutta tytöt tykkää. Tuota pientä (20x20 cm) pääsiäisliinaa en vain voinut jättää ostamatta!
Kuka muistaa näitä laseja!? Minä muistan!! Ihanan kammottavat, harmi että oli vain nämä kaksi kaupan. Keraaminen voikippo, made in sweden, kukkapurkiksi ajattelin.
Kyllä kierrätys on kivaa!!!

2 kommenttia:

  1. Ihanat maatuskat!! Mitäs ne maksoi, jos saan kysyä? :-)

    Harmi että en päässyt Myyrmäkeen tänä viikonloppuna, mutta ehkä ensi viikonloppuna taas.

    VastaaPoista
  2. Juu saa kysyä, maatuskat maksoivat vain 1e kappale :)

    VastaaPoista