tiistai 22. syyskuuta 2009

Kirppuja seinälle ja keittiöön

Tämän päivän JESH!-löytö kierrätyksestä oli nämä ihanatihanatihanat taulut! D Golding on tekijä. En oikein muuta tietoa tyypistä/tauluista löytänyt, kuin että tunnusomaista on isot silmät ja pöyheät tukat.

Tämä onkijapoika on näistä suosikkini. Näissä kuvissa, ja etenkin tässä, on jotain suoraan sydämeen käyvää... Muutenkin nää on niin nostalgiset, yksinkertaiset kehykset ja liimapaperi taustalla. Tytöt näihin myös ihastuivat ja huoneeseensa jo varasivat.
Pari eriparikahvikuppia. Minulla on joku päähänpinttymä näistä eripareista, en osta niitä kuin korkeintaan kaksi laatuaan vaikka olisi enemmänkin tarjolla. Löytyi myös kaksi kivaa peltipurkkia, niitähän ei ole koskaan liikaa ja aina niihin jotain laitettavaa löytyy.
Tälläistä vanhaa astiaa, kuusi syvää soppalautasta ja samanverran leipälautasia. Nämä on Norjalaista tuotantoa, stavangerflint-leima löytyy pohjasta. Kuvahakugoogletin ja vaikka mitä ihanuutta on tuotannossa ollut.
Nätä olisi ollut myös matalat lautaset, mutten ostanut koska tarvetta ei ole. Nyt vähän harmittaa... Siinäpä hyvä syy taas huomena suunnata kierrätykseen, katsomaan josko ne vielä hyllyssä olisivat!

5 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä, nuo lautaset ovat mieleeni :)

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä :) Taulut näyttävät tutulta-systerillä tainnut olla samanlaisia joskus vuonna miekka ja kirves.

    VastaaPoista
  3. Nuo taulut ovat ihania! Olen myös pohtinut, että mikä tauti pojallasi on?

    VastaaPoista