tiistai 1. syyskuuta 2009

KOTILEIKKEJÄ JA LÖYTÖJÄ

Tänään on leikitty ja "leikitty" kotia. Tämä onnellinen pikku-äiti, hymy huulillaan, lykkii lastaan uusissa kulkupeleissä...


...samaan aikaan ei-niin-hymyhuulinen-mude hoitelee pyykkirumbaa. Meillä on onneksi hyvät koneet ja kuivausrummut pesutuvassa, ja näin kotiäitinä saa hyvin päivisin varattua pesutupaa, parissa tunnissa pesee 4 isoa koneellista. Ei siinä pesemisessä mitään ongelmaa olekaan, kuivaus ja viikkauskin vielä menee, mutta sitten... Meillä on usein nurkissa pyörimässä täysiä korillisia puhtaita, viikattuja vaatteita. Miten voikin olla vastenmielistä hommaa laitella puhtaat pyykit kaappeihin!?!
Kävin aamupäivästä näyttämässä autoa vahinkotarkastajalle, sieltä tullessa oli pakko käydä kierrätyksessä. Taas tuli todistettu toteen kirjoittamaton kirppistotuus "nopeat syövät hitaat". Kierrätyskeskuksessa nosteltiin varastosta koreissa uusia tavaroita esiinpistettäviksi, kun olin näkeväni jotain muumimaista kasassa. Vähän tunsin itseni haaskalinnuksi, kun siihen heti hyökkäsin. Vaan kyllä kannatti!!!
Kaksi kappaletta muumi-verhoja, 1EURO!!!!!!!!! Yhden verhon pituus on 1,80cm, eipä jää kangasmetrille paljoakaan hintaa! Kyl oli taas tuuria!!!


Toinen onnenkantamoinen oli nämä Ainot koossa 30. Juuri passelit nuorimmalle päiväkotitossuiksi talvea ajatellen. Pesin ne koneessa pesupussissa, hyvin kestivät eikä kumipohjakaan tullut tahmaiseksi. Niin, nämäkin maksoivat 1e!


Olihan siellä muutakin ostettavaa; pari kuppia ja lautasta eriparikattauksiin, pehmo-Homer simpsonsfanille, nuo kuvassa olevat kankaat... Kaikissa muissa paitsi kupeissa ja punavalkoisissa verhoissa oli esillelaittopäivä eilen tai tänään. Joskus tuntuu tyhmältä juosta jatkuvasti kierrätyksessä, mutta mitä useammin sinne pääsee ja viitsii lähteä, sitä varmemmin tekee hyviä löytöjä.


Siis taas lähipäivänä suuntaan kulkuni Tikkurilaan!

7 kommenttia:

 1. Siis Tikkurilan kierrätyskeskuksestako noita löytöjä teet?!Empäs ole vähään aikaan käynyt ja en kyllä noin hyviä löytöjäkään sieltä tehnyt...
  Lila

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat löydöt! Ja nuo vaunut on kyllä niin wau! Meillä minun vanhat nukenvaunut on äitini säilyttänyt ja lapset niillä leikkivät, mutta ne on ihan tylsän ruskeet!

  Meillä kanssa tuntuu kone olevan koko ajan päällä, mutta puhtaat kasautuu tuohon samaan paikkaan ja viikonloppuna saan ne kaappeihin.

  VastaaPoista
 3. Lila: Juu, Tikkurilan kierrätyskeskuksesta. Minusta kanssa tuntui yhteen aikaan etten sieltä mitään löydä, mutta nykyään se on ihan suosikkimesta.
  Onhan tuo kirpputori ja kierrätys sellaista arpapeliä ja onnenkauppaa. Minulla on kieltämättä ollut viimeaikoina hyvää onnea!

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä. Varsinkin tuo muumikangas. Aivan ihana. =)

  VastaaPoista
 5. On se tosiaan arpapeliä, ekana kun oot paikalla niin silloin kyllä tekee parhaat löydöt.

  VastaaPoista
 6. Wau mitä löytöjä..muumikangas kiva! Siinäpä se just on..usein tuntuu niin tyhmältä taas mennä ku just kävi ja pienessä paikassa kun ei oo kun muutama henkilökuntaa, ni tuntuu et ne aattelee et mitä tuokin alvariinsa täällä ramppaa... =)

  VastaaPoista
 7. Wautsi mikä löytö tuo muumikangas! Ihan uskomatonta! *vihreä kateudesta*

  VastaaPoista