tiistai 29. syyskuuta 2009

Lamppuja ja vähän muutakin

Tikkurilan kierrätyksessä oli paljon lamppuja kaupan, meille ostin kaksi kattolamppua ja lattiavalaisimen. Meidän ruskea-valkoinen-vihreäsävyiseen olohuoneeseen juuri passeli lukulamppu. Poika totesi tästä:"Tää haisee ihan kirppikselle. Tai siis TUOKSUU sun mielestä..."

Kyllähän se sellaiselle vanhalle tuoksahti, pyyhkäisin etikkavedellä niin eipä tuoksu enää!

Tavallaan kyllä joo pidän vanhan tavaran tuoksusta, mutta haluan kyllä hajun pois pestä ostamistani tavaroista...
Tämmöinen palollinen kattovalaisin. Hissivalaisin, hyvin kulkee ylösalas. Kuvut on myös säädettävissä pystympään asentoon kuten kuvasta näkyy. Tämä päätyi keittiöön ruokapöydän yläpuolelle. Nää pyöreät muodot miellyttää silmääni. Ja kohtuuhinnalla sain, lattiaversio 6e ja kattolamppu 5,5e.
Purnukoita taas, vanha namupurkki ja pari jouluisempaa kerman saven posliinipurnukkaa. Joskus tuntuu hullulta ostella vanhoja karkkipurkkeja, vaan kun ovat niin nostalgisia ja somia... Ja missäs sitä sitten säilytäis kaiken pienen tilpehöörin, jollei näitä olisi?!


Tekstiiliä, tietysti. Koirakuvioinen on suihkuverho ja tulee iskän huusholliin ihan käyttöön. Keltainen on pussilakana, ompeluksiin.

Tikkurilan kierrätyksessä ollaan muuten laskettu liinavaatteiden hintoja. Nykyään pussilakanat maksaa koosta riippumatta 1,5e. Aiemmin aikuisten oli 3e ja lasten 2e. Ostajaystävällistä!
Onkohan ihmisillä menossa joku keittiönpöytien vaihtobuumi, myynnissä oli tosi monta settiä. Harmi että se juuri meille passeli kalusto oli jo jotakuta toistakin miellyttänyt... Aina ei voi voittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti