keskiviikko 16. syyskuuta 2009

LETTUJA JA LEFFOJA

Keittiössä on kivaa, paitsi lettuja paistaessa. Käryä, lemua, rasvaa, sotkua, ja aikaa menee tuhottomasti. "Tehdään mielummin pannukakkua", vastaan melkein aina kun muksut vinkuvat lettuja. Tänään oma lettumieliteko kävi ylitsepääsemättömäksi, ei auttanut muu kuin käydä hommiin. Ja kun kerran paistetaan, niin paistetaan sitten kunnolla! Kaksi litraa taikinaa, sitkeästi paistelin vaikka mieli tekikin luovuttaa.
Olihan ne tietysti hyviä, muksutkin oli mielissään. Ja tulihan sitä vähän pönkitettyä omaa äitiegoa, ihan pyytämättä tuollaisen urotyön tein ;)
Kun esikoinen lähti sinne Brysseliin, niin ei voitu ottaa koiraansa meille (taudin takia) hoitoon. Pikkuväen riemuksi antoi sensijaan disney-leffakokoelmansa sijoitukseen. Tänäänkin niitä leffoja ollaan tuijoteltu, tässä on menossa leffamaratonin ties kuinka mones pätkä...

Varsinkin pikkulikat on kovia leffojen katselijoita. Meillä ei ole varsinaisia katselurajoituksia tai -sopimuksia, jonkinlaista tolkkua yritän kuitenkin pitää. Tänään katsottiin useampi pätkä, huomena saattaa töllö pysyä kiinni, tähän tyyliin...

Itse en ole koskaan tykännyt katsella elokuvia. Telkusta seuraan muutamaa hömppäpömppää, mutten kyllä juurikaan leffoja katso. Iskän geeneistä siis tuokin tapa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti