sunnuntai 13. syyskuuta 2009

PYÖRIEN PÄÄLLÄ

Poitsu on ollut jonkinaikaa pyörää vaille. Toivelistalla on ollut 26 tuumainen, 3-vaihteinen ja jalkajarrullinen siistin näköinen crossifillari. Edellisessä pöyrässä oli enemmän vaihteita, nyt poika on sitä mieltä, että vähempi riittää. Sehän se tekikin löytämisen vaikeaksi, 26 tuumaiset on melkein järjestään vähintään 7-vaihteisia.
Nyt sitten onnisti, perjantaisessa hesarissa oli mainos juuri toiveiden mukaisesta menopelistä. Plussaa oli hyvä alennus, hintaa jäi vain 199e! Nyt onnellinen jäbä vetelee pitkin pihoja. Juu, ja ilman käsiä pitää tietysti kokeilla ja temppuilla...

Pikkulikka sitten päätti, että hänpä nyt vihdoin opettelee ajamaan ilman apupyöriä. Tasapaino on hyvin hallussa ja osaa jo ihan hyvin ajaa... Niinkauan kun luulee iskän pitävän kiinni! Samantien kun huomaa ajavansa itsekseen, irrottaa kädet ohjaustangosta ja meinaa mennä ketoon-baby-ketoon. No, eiköhän se siitä, kun muutaman päivän totuttelee.

Vähän sitten rupesi harmittamaankin. Vanhin sisaruksista, iskän esikoinen edellisestä liitosta, tuli hakemaan ekaluokkalaisen shoppailuseurakseen. Lähtivät ostamaan neidille näin jälkijunassa synttärilahjaa, ja oli jo sovittu että kaksin menevät. No, kyllä se tuokin ilme kirkastui, otettiin auto alle ja suunnattiin ikeaan. Leikkipaikalle mahtui jonottamatta, ja niin oli lapsi taas yhtä hymyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti