keskiviikko 9. syyskuuta 2009

TAAS KIRPPUJA

Meillä kotona on täys härdelli ja kaaos päällä. Uusi jääkaappipakastin tuli taloon, koska on hieman isompi kuin edellinen, niin piti keittiötä vähän järjestellä. Samaan syssyyn sitten päätin, että nyt on sopiva hetki uusia myös kirjahyllyt. Vielä ollaan vaiheessa että vanhoja tyhjennetään. kirjakasoja ja muita kasoja on ympäri huushollia. Ei sitä jaksa koko päivää, välillä pitää käydä ottamassa etäisyyttä, siis kierrätykseen!

Kangasvarastot taas karttui. Ikealaisia ukkoja pussilakanan verran, nuo hillitymmät kuosit ovat vauvakokoisia pussilakanoita. Metrin pala vallilan "herttarouvaa" ja samanverran tekolehmäturkista kammottavissa väreissä.
Lelujakin, mickin kirjainpalikoita ja joku kolmio-neliö-rakennus-sarja. Joo, ja sitten toinen muumilipas...tää oli huomattavasti halvempi kuin viikonlopun kirpparin pakkosaada-ostos. Maksoi siis vain 50 senttiä. Tällästähän tämä kirppuilu on, samasta tavarasta maksaa joskus enemmän joskus vähemmän.

Nämä ovat tämänpäivän ilonaiheet! Meillä vähän keräillään jolly-dollyn ja brion vanhempia tämäntyylin pehmoja. Ne on yksinkertaisuudessaan jotensakin vetoavia. Tämä on brion ja vähän suurempi kooltaan, 30 cm. Nukkumatti oli IHAN pakko ostaa, onhan tuo niin merkittävä osa lapsuutta!

Tälläisiä tänään, taas jaksaa käydä kirjahyllyn kimppuun.

2 kommenttia:

  1. Kiitos iltani piristyksestä :) koukutuin heti eka kerralla..

    VastaaPoista
  2. Mukava että tästä on iloa muillekin kuin itselleni!

    VastaaPoista