torstai 8. lokakuuta 2009

minäminäminäminäminäminäminä

Kiitos Jassu! Kiitos Pikkuriikki!


Tunnustus+haaste kera ohjeiden:


*Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen

*Kopioi kuva ja liitä blogiisi.

*Laita linkki keneltä sait tunnustuksen

*Kerro 7 asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.

*Anna tunnustus seitsemälle.

*Linkitä nämä blogissasi

*Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

1. Jo 4-vuotiaana tiesin, että minusta tulee isona lastenhoitaja. Oli toinenkin toiveammatti, kokki. Se kaatui siihen,etten pysty koskemaan raakaan lihaan.


2. Ajan usein ylinopeutta. En kuitenkaan ole koskaan saanut ylinopeussakkoja, minulla on kuudes aisti, joka ilmoittaa tutkasta ;)


3. Kun rupesin odottamaan esikoista, olin hirmu laiha, melkein alipainoinen. Jokaisesta lapsesta on jäänyt noin 5 raskauskiloa, joten nyt ollaan hieman ylipainon puolella. Pitäisi laihduttaa, kun sukuvikana kolesterolikin on koholla... Ehkäpä ensivuonna!!


4. Näen ihan hirveästi unia ja eläydyn niihin täysillä; puhun, huudan, itken, nauran...unissani. Niin, ja näen myös enneunia.


5. Olen pitkäpinnainen, paitsi kassajonossa. Pinnaani koetellaan usein, sillä valitsen aina sen kassajonon, joka pysähtyy koska hintalappu puuttuu tai punnitus on unohtunut tai kassa antaa väärän hinnan tai kortinlukija tilttaa tai...


6. Töissä olen se nipottaja, joka meuhkaa siisteydestä. "Kaikki paikalleen, paikka kaikelle." Kotona meillä on useinmiten hirmuinen kaaos, voisi olla työkaverit ihmeissään jos kylään tulisivat! Tai jos kylään kutsuttaisiin ;)


7. En ole valokuvauksellinen, kaikki kuvat epäonnistuvat. On niin kiva kun meidät "tarhantädit" joka vuosi ikuistetaan kuviin jotka päätyvät aika moniin albumeihin! Kun minua kuvataan kotioloissa, naamani vääntyy IHAN ITSESTÄÄN jonkinlaiseen irvistykseen. Se on perinnöllistä, nuorimmaiselle käy usein samoin!!


Kuusi niistä seitsemästä, joille olisin tämän eteenpäin antanut, on jo tämän saanut. Se yksi, jolle tämän tunnustuksen haluan vielä antaa, on pieni pala tallessa-blogin JOOLA.

1 kommentti:

  1. Hih, kivoja tunnustuksia :)
    Käypä kurkkaamassa terveiset blogistani. Sinulle lähtee postin mukana jotakin...
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista