keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Päivän kirput

Poika on ollut osastojaksolla ja minä tietty päivät seuraneitinä, joten on melkein ollut vieroitusoireita kun ei ole päässyt kirppuilemaan. Tänään kotiin ja tietystikin kierrätykseen...

Joulujuttuja olivat jo varastoista kaivaneet, meille päätyi vanha joululiina ja keittiöpyyhe. Ja taas peltipurkkeja, näitä näköjään sattuu nyt kohdalle; suurin luultavasti piparkakkumuottien säilytykseen ja kahteen pienempään jotain tilpehööriä.

Tällaista sekalaista tavaraa... Sinivalkoinen kylpypyyhe, aivan ihanan värinen ja kuosinen, melkein tekisi mieli ommella tästä jotain. Aikuisten pikky Myy-paita, minulle liian pieni ja koska en usko tässä lähitulevaisuudessa laihtuvani, niin ompelen siitä tyttöselle puseron.

5 metriä nallekuvioista boordia, askartelumateriaaliksi kortteihin ja pieniin lahjapusseihin. Brion puisia leluja ostan kirpuilta kun sopivaan edulliseen hintaan löytyy, tälläkertaa tällainen vaunulelu 0,40e.

Ei suuria aarteita, muta pientä kivaa kuitenkin!

2 kommenttia:

  1. Heippa Mude!
    Tulepas vierailulle ;-)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania tavaroita sivuillasi. Näitä retrotavaroita minunkin ensimmäisessä kodissa oli. Harmi, että (suurin)osa on tullut hävitettyä. Jotain on tallella sentään. Kivat sivut.

    VastaaPoista