tiistai 10. marraskuuta 2009

Hei me lennätetään!

Jollei meillä ole aamusta klinikkakäyntiä, niin kotipojan kanssa yritetään jonkinlainen ulkoilusessio ottaa. Tehdään metsälenkkiä, pyöräillään, mennään merenrantaan...

Eilen ei oikein iskeny kävelyt, jäätiin vaan tuohon pihalle notkumaan. Vähänaikaa pidettiin tylsää kunnes poitsu keksi hakea kotoa korillisen paperilennokkeja ja siitähän se lysti alkoi!

Pojalla on pari lennokkikirjaa joissa on valmiiksi painetut lennokit taitteluohjeineen. On monenlaista lentävää ihan perusliidokista kaksitasoon. Jäbä heitteli (partsiltakin piti käydä heittämässä) ja merkitsi lentomatkat lokikirjaan. Mukava kun innostuu touhuamaan!Pikkulikat käyvät kerran viikossa helskyn käsityökerhossa. Mukavaa kun on kiva harrastus tuossa tien toisella puolella! Oon kauhean laiska kuljettelemaan muksuja etenkään arki-iltaisin mihinkään matkojen päähän harrastuksiin, lyhyt automatka vielä menettelee.

Olen kyllä noita isompia kuljetellutkin, mutta ei se kivaa ole :)


Tälläkertaa olivat silkkimaalanneet silkkisuikaleita ja tehneet niistä jumppanauhakepit vai mitkä nuo on nimeltään. Juu, on meillä nyt nähty hienoja esityksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti