torstai 5. marraskuuta 2009

Kirppuja ja ilma(sto)nmuutos

Kierrätyksestä kumielukoita, pyörillä ja ilman. Näitä meillä on jonkunverran entuudestaan. Koska tenavat tykkää, niin ostan pois jos satun löytämään.


Pari pussilakanaa lastenkoossa. Harmi että tuossa ruudullisessa on vain yläosassa tuota veikeää kuvakangasta, isommallekin palalle olisin käyttöä keksinyt.
                                 

Eilen ostin uuden saumurin ja vaihdoin sitten samaan syssyyn myös ompelukoneen. Jospas nyt kävisi kangaskasoihin käsiksi ja rupeaisi urakalla ompelemaan...


Illalla ilma muutui syksyisestä varsin talviseksi. Tultiin kotiin kahdeksan jälkeen, silloin jäi jo jalanjäljet lumipeitteelle.


Ja pikkulikka kulkee tällaisissa vetimissä! Oltiin kyllä autolla liikenteessä ja kuljettiin vain pikkuset pätkät parkkihalliin ja iskän rappuun. Jos oltais kävellen kuljettu pidempää matkaa, niin olisinhan toki määrännyt kaapin paikan ;)

Ite puin!

(Toppis kierrätyslöytö parin viikon takaa, 3e)

5 kommenttia:

 1. Oon aivan kade. Poikakin huusi vierestä: "äiti kenen nuo kumieläimet on? Minäkin tahtoisin.".

  Ei meidän kierrätyksestä tuollaisia aarteita löydä. Tai ees kirpparilta.

  VastaaPoista
 2. Harkitsen itsekin saumurin ostamista, mutta en vaan tiedä, että pärjäisinkö edullisella vehkeellä vai pitäisikö ostaa sellainen Bernina (listahinta 900) kuin työväenopistolla. On vaan ihan hirvittävän hintainen tuo Bernina! Minkälaisen sinä hankit? Mistä ostit?

  VastaaPoista
 3. oi miten monta eläintä kerralla :) Sulla on käyny hyvä tuuri!

  VastaaPoista
 4. mä haluun kanssa noita pikkueläimiä...mulla koneen osto kans eessä ja saumuri huoltoon...

  VastaaPoista
 5. Marita: Sekä saumuri että kone on JANOME - merkkiset. Myyjä sanoi, että saumuria on ostettu paljon kouluihin, vaan ainahan ne myyjät tuotteitaan kehuu ;) Minulla ei ole kokemusta merkistä, mutta ensituntuma oli hyvä. Takuu on 5-vuotta, pitkästä ajasta plussaa. Ostin tuosta Malmilta (asuitko Helsingissä?)

  Kävi tosiaan tuuri noitten elikoitten kanssa. Muistinkin Hantta bloggauksesi aiheesta kun eläimet näin. Toivottavasti vielä löydätte tekin niitä lisää.

  VastaaPoista