keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Kirppukankaita ja pikku pipoja


Kierrätyksestä tälläistä lapsekasta kangasta parimetrinen pala. Hulpiossa ei harmi kyllä ole mitään tietoja, kenen kangas ja milloin painettu. Hyväkuntoinen ja kirkasvärinen, kiva kuva-aihe. Huomaattehan seisovan parin pojan leveälahkeiset housut!

Tätä kaveria olen kyllä ihmetellyt, aika pelottavakin läheltä katsottuna. Upeat räpsyripset, mutta missä on pojan iirikset!?


Nämä lasten lakanat on myös kivat. Näitä on varmaan käytetty aikana ennen pussilakanoita, luulisin. Peiton alle ja reuna käännetään näkyviin peiton päälle, tiedättehän mitä tarkoitan.... Tuo koristeraita on senverran reunassa, että aluslakanana jäisi patjan alle.Milläs nimellä niitä sellaisia lakanoita kutsutaan, välilakanako? Vieläkö joku niitä käyttää, ei kai...Olen vähän ommellut. (On muuten hyvät pelit, ne uudet vehkeet, kone ja saumuri.Joolan blogissa luin kirjoituksen kätilöstä ja vastasyntyneistä Etiopialaisista ja ompeluseuroista ja...

Osallistun toisinaan hyväntekeväisyyskeräyksiin ihan riihikuivalla, omimmaksi tavaksi auttaa koen tekemisen. Niinpä sitten ompelin pikkuisia pipoja. Tuleepahan hyötykäyttöön marimekon ysmy-tilkut.Marraskuun loppuun on aikaa tehdä käsityölahjoja. Pieniä pöksyjä ja paitoja vielä ajattelin surautella. On tuolla pari pipoakin valmiiksi leikattuna...

Ei tällä taivaspaikkaa itselleen varmista, hyvän mielen kyllä saa ;)

7 kommenttia:

 1. Pelottavat noi ton kankaassa olevan muksun silmät, ihan ku jostain kauhuleffasta!=D

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kankaasta..jotain tuollaista kyllä kaipailisin..tekisin leluille pussukkaa...silmät kyllä aika jännät...
  Hieno juttu nuo pipot ja sellanen hyväntekeväisyys...

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kaunis kangaslöytö! Tosin nuo silmät kyllä aika pelottavat... pitää itse kangastussilla lisäillä ;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa kangasta! Mun mielestä kankaat jossa on taloja on maailman ihanimpia ♥

  VastaaPoista
 5. meillä on sama lapsikangas(keltainen) lakanana ja aika vähäiselle käytölle jäänyt, sama homma, aika pelottava....

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo kangas, mutta totta tosiaan jotenkin pelottava läheltä katsottuna?!

  Saara

  VastaaPoista
 7. Oi ihanaa Mude! Eipä mennyt hukkaan blogaukseni. Kiitos. Tämä lämmittää minun mieltäni enemmän kuin arvaat. Ja kirkolla hämmästytään myös, iloisesti. Ja iloisimmin sitten toivottavasti Etiopiassa. Halaisin, jos näin netin kautta voisin. Ja jos ei tuollaisilla ihanuuksilla taivaspaikka irtoa, niin millä sitten:)

  VastaaPoista