lauantai 14. marraskuuta 2009

Perjantai

Aamuyön vessareissulla sohvalta löytyi nämä. Nuorimmainen vaeltaa melkein joka yö sohvalle nukkumaan.
Aiemmin tuli aina mun viereeni. Vaikka unenlämmin lapsi kainalossa onkin mukava, niin en kyllä joka ikinen yö siitä ihanuudesta halua päästä osalliseksi.Muuten vielä menisikin, mutta tämä tyttönen on varsinainen sängynvalloittaja. Ja tietysti tekee sen pyörimällä ja hyörimällä ja huitomalla ja potkimalla unissaan.

Ollaan siis sovittu, että viereen pääsee jos on kipeä tai näkee painajaisia. Ja joka yö EI nähdä painajaisia! Mutta sohvalle tuo öisin siirtyy. Siitä on tainnut tulla tapa; havahtuu unestaan ja kun toteaa olevansa meillä, niin vaeltaa. Kun ollaan iskällä, niin nukkuu kyllä koko yön omassa sängyssä...Kun ekaluokkalainen oli lähetetty kouluun, minä valloitin sohvan. Ihan kaamea päänsärky piti otteessaan melkein koko päivän. Ei edes migreenilääkkeet meinanneet kipua katkaista. Alkuillasta onneksi rupesi jo tuntumaan paremmalta. Mulla voi päänsäryt kestää montakin päivää, ja se on kyllä ihan h....ttiä.Hyvinhän nuo tenavat taas itseään viihdyttivät silläaikaan kun reporankana makasin. Olivat kaivaneet kasvovärit kaapista ja toteuttaneet itseään. Tämä oli ottanut tällaiset "tatuoinnit". Tiukka ilme johtuu siitä, ettei saanut juuri sillä siunaamalla hetkellä soittaa kitaraa vaan joutui odottamaan vuoroaan...Että ei ihan hirveän paha päivä, vaikka olikin perjantai ja 13 päivä...

3 kommenttia:

 1. Mikä suloinen sorsa-tatska! :)

  VastaaPoista
 2. Kaksi prinsessaahan siellä sohvalla päivällä köllötteli... =)
  ja voi mikä yö vaeltelija...meillä nää teinit on sellasia yö kukkujia että alta pois..tuntuu että uni maistuu päivällä mielummin kun yöllä.

  VastaaPoista
 3. niinpä, oikeen todellisia prinsessoja!!

  Meillä ja teinit elää öisin, varsinkin tuo 17-v. Arkisin on tietty koulun takia noustava aikaisin, viikonloppuisin kyllä uni maistuu pitkälle iltapäivään jollei käy herraa tönimässä ylös.

  Eikä lainkaan haittaa, vaikka muu porukka kuinka metelöisi. Vähän vaan enemmän peittoa korville ja taas on hyvä vetää unta koppaan...

  VastaaPoista