maanantai 16. marraskuuta 2009

Piikkimatto ja "piikittelyä"

Olen jo jonkun aikaa ollut aikeissa ostaa itselleni piikkimaton, vai fakiirimattoko se on. On jäänyt ostamatta, kun hinta on suolainen ja ei kuitenkaan voi olla varma tuleeko moista käytettyä. Eilen satuin huomaamaan mainoksen halvasta matosta, kävin sitten hakemassa pois.

Eilen jo testimakasin. Ensin t-paita päällä, muttei tuntunu missään. Ei kun rohkeasti vaan paljasta pintaa peliin ja makaamaan! Aluksi tuntui ehkä vähän inhalta, mutta kun hyvän asennon löysi, niin mikäs siinä oli köllötellessä.

Kovasti nahka punoitti ja kuumotti kun ylös nousi. Siitä nyt en tiedä, että rentouttiko ja poistiko kireyksiä. Taisin kyllä torkahtaakin, joten ei se ainakaan pahaa tehny. Jospa sitä muutaman käyttökerran jälkeen olis kuin uudestisyntynyt...Teinitytön oli PAKKO SAADA täydennystä vaatekaappiin, joten oltiin sitten kaupoilla pyörimässä. Löysihän tuo vaatetta, en tosin epäillytkään etteikö löytäisi ;)
Ostinpa itsellenikin paidan...
Se parhaiten nauraa, joka itselleen nauraa :)

3 kommenttia:

  1. Tuota fakiirimattoa on eräs ystäväni kovasti kehunut. Kerropa sitten alatko tuntemaan ihan jotain hyötyä matolla makoilusta, jospa tuota pitäisi itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen haaveillut fakiirimatosta. Olisi nimittäin tarpeen löytää sen uudestisyntynyt ihminen ; ) sen verran väsähtänyt tyyppi on täällä...

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen tuo fakiirimatto, olisi kiva testata. :)

    VastaaPoista