torstai 3. joulukuuta 2009

Kankaita ja gogoja kierrätyksestä

Ihan meinas ruveta hirvittämään, kun ei aikoihin päässyt kiertämään ja kirppuilemaan, ensin pojan osastojakso ja sitten pikkulikan kuumetauti esti moiset huvit.
Tänään kun vihdoin Tikkurilan kierrätykseen pääsin, niin teinpäs hyviä löytöjä!!!


Uudempaa ja vanhempaa lapsekasta kuosia, puput ikealaista pussilakanaa ja intiaanit vanha aluslakana. Kivoja nuo puputkin, vaan on nuo inkkarit niin paljon ihanampia!!!


Tässä pussilakanoita. Joku oli tainnut tyhjentää liinavaatekaapin ja kantaa lakanat kierrätykseen, näissä ja parissa muussa lakanassa oli sama tuoksu. En ole vielä päättänyt, tuleeko nämä käyttöön vai ompeluksiin. Voisi tietysti katsastaa oman liinavaatekaapin ja pistää osan lakanoista kiertoon ja näitä uusiavanhoja ottaa tilalle käyttöön...Gogoja meillä on ennestäänkin paljon, nyt on 134 lisää. Oli nämäkin varsinainen villitys silloin kun isommat muksuni olivat pieniä! Meillä vaihdettiin usein karkkipäivän herkut gogopussiin. Voi iloa ja onnea, kun kävimme Ruotsissa ja sieltä löytyi sellaisia gogohahmoja joille oli maalattu silmät ja suu!

Silloin ennen näillä pelailtiin heittopeliä, jossa voitti tai hävisi sen perusteella, mihin asentoon ukkeli jäi.
Nyt meidän pikkuväki leikkii näillä kaikenlaista kotileikistä sotaan.


Onhan nämä, ihan söpöjä!

2 kommenttia:

  1. Ihania kangas löytöjä! =) Ja gogot on ihan huippuja, meän 7-v keräilee niitä kans aina ku kirppikseltä löytää, harvoin tosin pelaavat niillä vaan yleensä kans leikkivvät.

    VastaaPoista
  2. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja kateellisena ihailin sun kirppislöytöjä. Ihania kankaita varsinkin. Vierailen varmasti uudelleenkin ;)

    VastaaPoista