keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Purkkaa, arpaonnea ja kuumeesta...

Taas on mitä jauhaa!
Oon tosi tarkka hampaiden harjaamisesta ja xylitolin syömisestä. Meidän porukat onkin xylitolpastillien ja -purkan suurkuluttajia, onhan meillä tietty tota porukkaakin. Maanantaina tein tilauksen purkkakauppaan ja aamulla postipoika seisoi ovella paketin kanssa.

Aiemmin pastilleja meni enmmän, nyt kaikki tykkää enemmän purkasta. Suosikkimakuja ovat vadelma pastillit ja purkkapuolella salmiakki, hedelmä ja sekoitus(vadelma, sitruuna,päärynä, persikka...).

Tilaan aina kerralla isomman annoksen, nytkin tuli 17 pussia purkkaa ja pastillipussi. Purkat "hajasijoitetaan" meille, iskälle, molempiin autoihin, käsveskoihin, koulureppuihin... Tuntuuhan se hassulta ostaa purkkaa kerralla 80 eurolla, mutta minusta näin on kätevä toimia.


En koskaan ikinä milloinkaan voita missään, paitsi näköjään blogiarvonnoissa. Jo kolmannen kerran onni suosi, tällä kertaa oravanpesän arvonnassa!

Runsas voittopaketti tuli eilen. Oli kyllä jokaiselle jotain; kynttilöitä, tuunattuja tikkuaskeja, suihkutarpeita,teetä, herkkuja, pipo ja lapaset...

Suuret kiitokset oravankotiin!!!


Piponen ja lapaset ovat juuri passelit nuorimmaiselle. Tämä neitonen on varsinainen hattufriikki, iloitsee siis kovasti uudesta päähineestä.


Eilen tuo tyttönen makasi sohvanpohjalla, viidettä päivää kuume pyöri 39 asteen pinnassa joten eipä sitä juuri muuta jaksakaan.


Tyttö on vauvasta asti sairastanut samalla kaavalla. Kuume nousee 39 astetta ja yli, pysyy siinä 5 päivää ja sitten häviää yhtäkkiä. Kun tyttö oli pieni niin monet kerrat käytiin lääkärissä "turhaan", kunnes opittiin ja uskottiin, että näin se vaan lähes joka kerta menee.

Niin nytkin!
Kuume nousi perjantaina, vielä eilen illalla oli 38,8 ja nyt aamulla tyttö on kuumeeton ja touhuaa täyttä päätä.

Kohta ulos, johan tässä ollaan sisällä oltukin!!!

4 kommenttia:

 1. Huomasitko, että voitit myös minun blogini arvonnassa? Laita yhteystietosi tulemaan sähköpostilla osoitteeseen vauhtiajavaatteita@gmail.com, niin saadaan palkinto sinulle jouluksi :)

  VastaaPoista
 2. Miitu: No jopas nyt!!!
  Laitan sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista tytölle!
  Ja WAU!!! Olet tosiaan Lady Fortunan suosiossa!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Menkäähän pätevän korva- ja kurkkulääkärin luo. Meillä omalla tyttärellä oli samanlaista sairastelua. Lopulta Jyväskylän Terveystalosta Meri jotakin, korva-ja kurkkulääkäri sekä Kuopion Mehiläisen lastenlääkäri Senja Kannisto osasivat neuvoa mikä neitiä vaivasi. Kyseessä oli perioidinen kuume/period fever. Netistä löytyy myös tietoa. Paras ja ainoa hoito on kita-ja nielurisojen poisto. Meillä tyttö leikattiin lopulta, ja ihmeellinen toistuva korkea kuume jäi leikkauspöydälle. Leikkauksesta toipuminen oli tosi nopeaa, kun huolehdittiin riittävästä kipulääkityksestä. Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla, jos haluat "tarinoida" kanssani aiheesta enemmän. Valtaosalle lääkäreistä kyseinen sairaus on vieras.

  Ystävällisin terveisin,
  Miina Vartiainen
  mvartiainen@yahoo.com

  VastaaPoista