torstai 6. toukokuuta 2010

Vahtimestareista asiaa

Käytiin tänään virallisilla asioilla, Kallion virastotalolla. Minulla ei ole kenestäkään lapsesta yhteishuoltajuutta vaan itsekkäästi olen yksinvaltias yksinhuoltaja. Elikkäs se tietää välistä reissua lastenvalvojan juttusille. Ihan vaan elatussopimuksia tarkistamaan ja allekirjoittamaan.

Lastenvalvojat majailevat kuudennessa kerroksessa. Siinä kerroksessa jonka hissinappulat on lukittu, on siis pyydettävä vahtimestareita kortilla avaamaan lukitus jotta pääsee nappulaa painamaan.

Vaan mikäs on vaksien kanssa asioidessa! En ole missään milloinkaan koskaan törmännyt niin ystävällisiin ja miellyttäviin vahtimestareihin kuin tuolla! Tervehtivät, hymyilevät, ovat iloisen ystävällisiä ja kohteliaita. Kaikki tämä luontevasti ja rennosti.

Tänään yksi heistä nauratti meitä jutuilla aulassa olevasta taideteoksesta, "Rahapuu":sta. Samainen tyyppi antoi  muksuille arkilliset tarroja, "...täytyyhän lasten saada muisto täällä käynnistä..."

Hus pois kaikki tiukkapipovirkailijat ja lisää näiden herrojen kaltaisia henkilöitä asiakaspalveluun kaikkiin virastoihin ja laitoksiin, kiiiitos!
Jos teoksen nimi on "Rahapuu", niin yritetäänkö tässä mennä rahanreiän läpi?

3 kommenttia:

  1. Tuntuu, että tiettyihin paikkoihin keskittyy se ystävällinen väki. Kerran olen samalla asialla kuin sinä Kallion virastotalossa käynyt ja ystävällistä palvelua sain. Aiemmalla asuinalueella oli Kela ja siellä virkailijat olivat kaikki todella mukavia, ihan hämmästyttävän mukavia. Itse annoinkin siellä heille kiitosta joka käynnin yhteydessä, motivoi heitäkin tekemään työtään ja palvelemaan asiakkaita jatkossain yhtä kivasti :).

    VastaaPoista
  2. Oho, no siinä oli oikea ihminen oikeassa ammatissa! Tuollaiset "odottamattomat" kohtaamiset kyllä piristävät kummasti.

    VastaaPoista
  3. Ja miten loistavia "käyntikortteja" työnantajilleen tuollaiset työntekijät ovatkaan!!!

    VastaaPoista