sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Puntilla
Mitä isä edellä, sitä poika perässä.

Ja tyttö kanssa :)

5 kommenttia:

 1. Vitsit, miten tosissaan toinen yrittää :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. :) Melkein kadehdittava!
  Meillä Mies pitää punttista omana henkireikänä, joten ei varmasti ota lapsia mukaan... tai no, jos nyt rupeen muisteleen, niin pääsi ne joskus 3v sitten pari kertaa ihmettelemään, että missä se aina käy... :)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Tyttö vai poika ;)

  Eve: Tässä ei ollakaan siellä kaikkein pyhimmässä, eli iskän omalla salilla ;) Tää on vaan tämmönen kuntosali duunipaikallaan.

  Jos meillä jostain riidellään, niin tästä. Minä en vaan millään ymmärrä, miksi täytyy niin tiukasti pitää kiinni niistä neljästä treenipäivästä. Menotkin suunnitellaan suurinpiirtein sen mukaan, että onko treenit vai ei ja tänään vai huomena.

  Toisaalta, jos se neljä iltaa menis kuppilassa, saatettais riidellä vielä enemmän.

  Paljonko nousee? Kyykystä, maastavetäen vai penkiltä teidän mies vetää?

  VastaaPoista
 4. Kikka - meilläkin se 4 treenipäivää viikossa keskimäärin, mut en vielä ole pahemmin valittanut. Meillä kun tilanne hieman erilainen, niin ymmärrän hyvin, että jos muuttaa poikamieskämpästä huusholliin jossa on valmiiksi 4 äänekästä tenavaa ja sanavalmis akka, niin tarvii sen oman hetken :) Ja hän kun vielä käykin siellä enemmän omien selkä-ongelmien takia - "jos ei kävis ei kävelis". Mutta en suostu kotona kuuntelmaan hänen saavutuksista (joten en näistä tiedä) korkeintaan saa pullistella hauiksia :P

  VastaaPoista