sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Suloinen sunnuntai
Ollaan hiukka oltu ulkona. Ensin yhdellä rannalla uimassa ja sitten toisella rannalla onkimassa.
Merivesi niiiin sikakylmää että!!!, vaan eipä se muksuja haittaa. Vähän suurimpia siitepölylauttoja huiskivat sivuun ja sitten loiskis! sukelletaan. Meidän suosikkirannalla kasvaa muutama mänty, vesi on tällähetkellä keltaisena siitepölystä. Niinkuin muuten parvekkeella kuivuva pyykkikin...

Ongella käytiin ihan vaan huvin vuoksi. Suuret ja pienet saaliit päästettiin takaisin mereen. Paitsi se ahven, jolta suolet pursuivat kyljestä ulos. Ilmeisesti melkein joutunut kalan tai linnun saaliiksi. Siltä otettiin nirri pois, nopeasti ja kovasti kivellä päähän, niin siinä oli. Mua  inhotti, mutta muu perhe oli sitä mieltä, että kitunut se meressä olisi...

Lomalaiset pääsivät heti ekana lomapäivänä kesän makuun, jesh!!! Kyllähän tää päivä maistui meille huomena töihin menevillekin, jesh!!

3 kommenttia:

 1. Upeita kesäpuuhia ja kesäkuvia!
  Meilläkin likka heitti jo talviturkin, katsotaan heittääkö äiti tänä kesänä ollenkaan... Joskus on jäänyt kokonaan heittämättä.

  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Jes, se on ny kesä ♥ teillä on siellä jo kesätouhut täysillä menossa. Mainiot kuvat ja miten tuo viimeinen onkaan suloinen...jopa täällä oli tänään 25 astetta lämmintä ja ihana tuulista ettei ole hyttysiä. En vieläkään tajua, että on kesä ja lämmintä ja ennenkaikkea loma. Ehkä se vielä painuu tuonne tajunnan virtaan ja meno hyytyy sellaiseksi kesätouhuksi, edelleen viipotan kuin tuli takapuolessa. Nauttikaa kesästä ja toivon teille paljon aurinkoa.

  VastaaPoista
 3. Jassu: Meilläkin on aina TAPAUS kun äitee menee mereen uimaan. Musta on kyllä ihana uida, hallissa ja luonnonvesissä, mutta kun se veteen meneminen on niin vaikeaa!!!

  Sarppu: Aurinkoista ja rentoa kesää teillekin!

  VastaaPoista