tiistai 2. elokuuta 2011Se olis sitten toinen työpäivä loman jälkeen takana. Ei kauheesti huvita eikä naurata. Tällä kertaa töihinpaluu on syystä tai toisesta ollu vastenmielisintä ever. Ei auta, pakkohan se on leipärahat ansaita. Eikä siinä työssäkään oikeesti (mitään) vikaa ole, ketuttaa vaan kun muu kotijoukko vielä jatkaa lomaansa.
KADEMIELI se vaan saa ilmeen kireeks, ja pinnan kanssa.

Iloa elämään löytyi kierrätyksestä. Onko vähän hienot viirit!!!!
Muistan niin lapsuudesta! Nuo ja ne hihaan ommeltavat paikkakuntamerkit. Ja sitten tietty ne auton ikkunaan liimattavat tarrat, oi ja voi!!!
Vieläkö noita/niitä saa tuolta kyliltä kulkija muistokseen ostaa?

On muuten ruoho ollu aidan takana vihreämpää...noissa ulkomaan viireissä on toisellakin puolella kuva, kaikenlisäksi erilainen kuin nuo kuvassa näkyvät.
Happamia, sanoi.....

6 kommenttia:

 1. Ooo... muistan nuo viirit mökiltä kans.

  Toissa kesänä sitten tyhjensimme mökkiä ja vintillähän noita oli jemmassa, vähintään 50. Ne haisi ummehtuneelle joten kukaan ei niitä säästellyt.

  ALKU on aina hankalaa, kyllä se siittä. Syksy tuo mukavia tuulia tullessaan!! Tsemppiä Kikka!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä alkuun, hiukan mulla niskakarvat pystyssä, miten taas tämän poikakatraan kanssa koulun aloitus sujuu varsinkin kun esikko vetelee unia yli puolenpäivän ja nyt kun yritetään hiukan rytmiä muuttaa kiukkuinen kuin karhu, plääh...hienot viirit, nostalgiaa parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 3. Juu ei tää mullakaan nyt ihan nappaa...toivotaan että se into taas vähitellen löytyy :) työniloa!

  VastaaPoista
 4. täällä kans paniikki heräämisten ja ylipäätään kellonmukaan elämisen kans alkaa heräilee. mut ehkä se siitä! tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset tsempeistä! Niinhän se aina menee, alku hankalaa.

  Eiköhän tää tästä taas kunhan saadaan koko porukka arkirytmiin :)

  Työniloa työläisille ja mukavia vikoja lomapäiviä lomailijoille!

  VastaaPoista
 6. Oi, heti tuli lapsuus mieleen näistä! Kotona meillä ei näitä harrastettu, mutta mummin luota muistan nämä. Olivat jänniä ja värikkäitä.

  VastaaPoista