sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikolla...

...käytiin uimassa. Tiistai on meidän uimailta. Vesi on mun elementti, uiminen on ihanaa! 
...varmuuden vuoksi tyttö kirjoitti itselleen muistilapun. Hyvin huolehtii kojeistaan. Iltapesut on vielä minun kontolla, neiti kyllä muistaa muistuttaa asiasta.
...väsytti ihan hirveästi. Nukahdan heti kun menen petiin, vaan aamuyöstä herään miettimään syntyjä syviä. Siinähän sitä sitten herääkin kunnolla, nukahtaa vartiksi ennen kuin kello soi. Haukotus!
...käytiin "päivälasten" kanssa metsäretkellä. Rakensivat majaa ja kalastivat lätäköstä. Saaliiksi saivat haukia ahvenia ja haikaloja, jotka sitten grillattiin kivikasan päällä. 
...varustettiin muksuja talveen. Kengät saatiin hommattua, tyttö jäi takkia vaille. Kierrettiin ja kokeiltiin ja lopulta päätyi siihen ensimmäisessä kaupassa kokeiltuun. Ei enää jaksettu palata kauppaan. Tänään sopivaa kokoa ei ollut eikä kuulema enää tulekaan. Pah!!
...olen käynyt sotaa, banaanikärpäsiä vastaan. Taisto ei ole vielä päättynyt, tällä hetkellä minä olen voitolla. Haa, vielä mä ne pirulaiset nitistän!!!!
...saatiin lempinaapuri kylään. Tyyppi nukkui lähes koko vierailun ajan. Äitinsä voisi A: käydä useammin jumpassa B: ajoittaa jumppansa pojan valveillaoloaikaan. Jos siis meinaa muksunsa pitää lapsiparkissa meillä.
...tein kasvissosekeittoa. Maailman parasta ja helpointa ruokaa, silti tulee tehtyä liian harvoin. Ei uppoa meillä muihin kuin minuun, luultavasti siksi. Onneksi töissä sentään saa useammin kuin kotona. Soppaa siis ;)

Kiva viikko takana, toivottavasti myös edessä.
Sulla kans!

14 kommenttia:

 1. Hih, mikä tyyppi tuo lempinaapuri :)
  Täällä kans liikkeellä tuota, että illalla simahtaa, vaan sit siinä 3 maissa viimeistään pitää herätä mietiskelemään. Ja päivällä luistaa sit ajatus himpun hitaammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapuri on kyllä syötävän suloinen!

   Kello 3 on se minunkin heräämisaikani. Kunnolla kun herää, niin voi että on vaikea saada uudestaan unenpäästä kiinni! Onni tietty on, että kun tota tarpeeksi monta yötä jatkuu, niin lopulta tulee se kokonaankin nukuttu yö kun totaalinen väsymys voittaa.

   Poista
 2. Banaani kärpäset kiusaa täälläkin, ärsyttäviä.
  Ihana tuo muistilappu. Sinne myös mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sota päättynyt, banaanikärpäset kukistettu :)

   Poista
 3. Mie inhoan banaanikärpäsiä!

  Mutta sosekeitto on herkkua ja upea tuo lautanen.

  Mukavaa viikkoa sullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautasesta tykkään minäkin, niitä on mulla 6:lle sopansyöjälle. Norjalaista (stavangerflint) tuotantoa, kierrätyslöytöjä. Muutama muukin kyseisen firman kippo on kirpuilta löytynyt. Kivaa vaihtelua kotimaiseen tuotantoon :)

   Poista
 4. Kiva postaus.

  Mukavaa viikkoa myös teille.

  VastaaPoista
 5. Lempinaapurin äiti lahjoittaa mielellään lapsensa muulloinkin, mutta kannattaa varoa mitä toivoo: jos jumppamatka kestää 2h, sitä annanaannaannaANNAA ei jaksa kuin max tunnin ilman sukulaissuhdetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, poikahan on kieputtanut meidät sormensa ympäri. Kestetään siltä mitä vaan.

   Sitä paitsi, onhan meillä näitä kaitsijoita ja kestäsiä; kun yks väsyy toinen jatkaa ;)

   Poista
 6. Meillä oli jokin aika sitten ihan miellettömästi banaanikärpäsiä, en siis ikinä ole nähnyt kotioloissa niitä niin paljon!!!
  Oli etikkaa, fairya... jopa mehuja lautasilla ja muutama niihin hukkus, heitin niitä märällä rätillä, mutta sit miehistä joku huomasi netistä, että imuroimalla niistä pääsee (arvaa nauroinko)...
  En naura enään!!! Lauma kärpäsii ja ei muuta kuin imurin letku esille ja sinne menivät ;D

  Sosekeitot on tosi hyviä, mutta täälläkin ne uppoaa vain mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansat ja imuri meilläkin oli sota-aseina. Ja voitettiin !!!

   Poista
 7. :-) Onpas teidän keltalakkisessa kovasti samaa näköä kuin meidän synttärimies N:ssä! Ainakin tuon kuvan perusteella voisi olla N itse kuvassa. Vai ootkos käynyt meillä..? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltalakki on meidän naapurin ihanuus.
   Olenkin joskus blogikuviasi katsoessani ajatellut, että tyypeissä on jotain samaa. Ehkä se on tuo hiusväri joka sen yhdennäköisyyden tekee.

   Poista