sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kakku ja lapio



Arkisin kuivakakku, heti tavallisen sokerikakun jälkeen.
Tiikerikakku.
Hyvin teki taas kauppansa.
 Ei jäänyt yhtään palaa iltateen kanssa mussutettavaks.
Vaan eikö olekin kaunis tuo kontista löytynyt leivoslapio?
Vanhempaa ruottalaista tuotantoa, ostajaystävälliseen hintaan. 50senttiä.
Vähän fiinimpiin kahvitteluhetkiin.

12 kommenttia:

  1. Nätti on kakkulapio.
    Tiikerikakku on hyvää. Pitisikin joskus leipoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikein pääse lapio oikeuksiin kuvassa, on kyllä tosi nätti.

      Poista
  2. hauska, juuri puhuttiin kuivakakuista, nuista hyvistä, mutta niin unohdetuista leipomuksista, joita kukaan ei oikein enää tee. täytyisi itsekki koittaa josko osaisi.

    tuota tekisi juuri mieli. njam. on illan teemaan sopiva. jellonaraitoja. ;)

    ja upea on, kakkulapio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida olla noi kuivakakut tosiaankaan leivontalistojen kärjessä.
      Juhlissakin viimeiseksi kosketaan kekseihin ja kuivakakkuihin, jos niitä tarjolle laittaa.

      Poista
  3. Kyökkipuuhat karttaa minua ja minä niitä ;) Kateellisena seurailen muiden aikaan saannoksia. Hei Kikka, mulla on sulle tunnustus blogissani. Käyhän kurkkaan!

    VastaaPoista
  4. Ihana kaakku! Kakkulapio on sekin ihana, mutta kakku saa tällaisen sokerihiiren veden kielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän sokruhiiret pisteli kakun poskeensa huis vaan.

      Poista
  5. Oi mitkä kuvat! Ja söpö myös tuo kakkulapio. Tiikerikakku on mun lemppari, tai tykkään kyllä kaikista kuivakakuista mutta vain tiikerikakkua osaan itse tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinhan monta versiota tiikerikakusta löytyy? On maidolla ja kermalla ja kermaviilillä ja ilman nesteitä ja vatkaa munat ja maidot tai sitten munat ja sokru ja....

      Maistuu kyllä kaikki versiot mulle ainakin :)

      Poista
  6. Kyllä on hieno lapio sopis meitin lion-aterimiin, mutta on kyllä komee kakkukin, palasen kun sais...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin täysillä tuohon lapioon, nyt vaan tarttee ruveta hienostelemaan päiväkehvella. ja onhan se kekkereillä ihan eri asia nostaa piiras lapiolla, eikä sormin, lautaselle :)

      Poista