torstai 11. heinäkuuta 2013

Ei jääty kaupunkiin...

...vaan mentiin mökille.

Sitä perussettii
uimista, onkimista, virvelöintiä, grillimakkaraa, rantakallioita, soutelua, postinhakureissuja,
 koiran karkumatkoja, aurinkoa, sadekuuro, ristikoita, kirjoja
ja yli 1000 kuvaa.

Pikainen kaupunkikäynti (hammaslääkäri ja kampaaja) ja huomena takaisin noihin maisemiin.

Kyl kesä vaan on paras!

11 kommenttia:

 1. Niin KESÄÄ! Ihania tunnelmapaljoja olet tähän valinnut niistä tuhannesta :D Kaikki muu kuulostaa mukavalle kesälle, paitsi nuo karkumatkat.
  t. Nimim. koiran perässä juoksennellut, jopa kiroillut - luoksetulemisessahiemanopeteltavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkumatkojen takia koiran kesälook on tuo oranssi liivi. Onhan se koirallakin oltava kesäloma, pidetään sitä lähes kokoajan vapaana. Siellä meren rannalla ja metsän siimeksessä on ihan vastustamattomia hajuja joita täytyy seurata. Ja kun vainu tulee on koiran tehtävä tietty mennä :)

   Tuolla kun on jalat 10 senttiset, niin hyvin häviää kasvillisuuteen. Paikallistetaan sitten heiluvien saniaisten ja pilkistävän oranssin perusteella. Koska eihän se kuule mitään tännetulepianhuutoja. Tai ei ainakaan tottele niitä.

   Toivotaan vaan ettei tänä kesänä lähden uimalla hanhipaistijahtiin...


   Poista
 2. Aivan mahtavia kesäkuvia! Näin aikuisena vois tiukkaa tehdä toi madon laittaminen koukkuun, lapsena sitä oli niin kovin paljon rohkeempi tuommosissa. :D
  Meillä oli kanssa lapsuudenkodissa mäyräkoira ja annas olla kun käveltiin jonkun ladon ohi niin siellä oltiin. Parhaassa tapauksessa siellä oli vielä sitten katonrajassa joku kissa-poloinen, mitä piti vahdata muutama tunti. Että ei siinä muuta kun itse kotiin ja odottelemaan suurta metsästäjää saapuvaksi kun aikatauluun sopi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyrikset kyllä on!!!! Ihania muttaa myös niin rasittavia. Kerran näin kirpulla kirjan "apua minulla on mäyräkoira!", enkä yhtään ihmettele että moinen opus on painettu :D

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa teidän kesäpuuhat mökillä! Itse vietin lapsena kaikki kesät mökillä, ja nyt oikein harmittaa ettei omilla lapsilla ole samanlaista mahdollisuutta. Siellä oppii niin monenlaista, toisenlaisia taitoja ja kokemuksia kuin kaupungissa. Pitänee koettaa tässä kotosalla kehitellä mökkimäisiä puuhia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mökkielo ihan erilaista kuin täällä kerrostalokotona. Meillä kun tuolla ei ole muita mukavuuksia kuin 20 askelta mökin portailta mereen ;) Vaan sehän se taitaakin olla se tärkein mukavuus.

   Me mökkeillään exanopin kanssa. Onneksi kohdalle on sattunut hyvä tyyppi, joka ei erottele jyviä akanoista eikä näitä epävirallisia lapsenlapsia niistä virallisista.

   Poista
 4. Niiiiin parasta perussettiä:) Ehkei koiruleiden karkureissuja kaivattais, mutta toisaalta - suotakoon niillekin kesäseikkailunsa!

  Leppostelua ja iloa, nauttikaahan olostanne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan parasta niiin!!

   Ja menköön koirakin, kunhan muistaa viimeistään illalla takaisin tulla.

   Poista
 5. Kivoja kuvia. Mökkitunnelman voi oikein haistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon just mökkipyykkisavotta menossa, ja totta tosiaan, mökkielämän voi vaatteista todella haistaa ;)

   Poista
 6. Se perussetti on oikeesti sitä ihan parasta ja ihanaa että lapsetkin siitä nauttii...ja pieni seikkailu kuuluu kesään ;)

  VastaaPoista