tiistai 2. kesäkuuta 2015

Jo kesäkuu

Ilo

stipendi

nukkuva kissa

hiukset kuiviksi

Lauantaina juhlistettiin ylioppilaita ja iloittiin koulujen kesäloman alkamista. Ylioppilasjuhlissa oltiin vieraina, mikäs on juhliessa kun pääsee valmiisiin pöytiin herkkujen ääreen ja mukavaan seuraan. Meidän perheen seuraaviin yo-juhliin on useampi vuosi aikaa, sitä ennen juhlitaan parit ripillepääsyt.

Koululaiset toivat kotiin kukin näköisensä todistuksen ja kukin ansioidensa mukaan saadun stipendin. Miten samoista aineista voikin tulla niin erilaisia tyyppejä, tässäkin asiassa!

Viikonloppuna pääsin ystävän ja kummikissan luo yökylään, ihan yksin. Pitsaa, muutama sidukka, valokuvia, maailman parannusta pitkälle yöhön ja seuraava päivä käyntiin hyvällä aamiaisella. Ihan maistui minilomalta vaikkei Vuosaarta kauempana oltukaan.

"Monelta sä pääset?", "Pääseeks kaverit mukaan?". "Mikset sä jo tuu?", "Kauan vielä?", "Sun pitäs olla jo kotona!". Lapset lomalla ja vanhemmat töissä ei ole paras mahdollinen yhtälö. Puhelin pirisee ja viestit kulkee. Varsinkin kun työpäivän jälkeen on tarkoitus tehdä jotain mukavaa. Tänään se mukava oli uiminen. Sinne ne mereen hyppäs, vaikka kylmä oli sekä ilma että vesi. Kyllä sitä itekin penskana, nykyään enää keskellä kesää hellejakson aikana. Jos sillonkaan...

Sehän on kesäkuu ja suvi suloinen. Tai ainakin kesäkuu.

10 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma kuvissa! Kaikkea kivaa teidän kesäkuulle :)

  VastaaPoista
 2. No hui että uivat! Mulla vähän sama homma, enää ei meinaa mikään helle riittää että jorpakkoon pitäisi mennä :-D

  Sun miniloma kuulostaa mahtavalta, tuollaiselle olisi itselläkin kyllä vähän tarvetta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ihan hirveästi uimiesta, vaan kun se sinne veteen meneminen on ihan kauheeta. Sitten kun sinne pääsee, ei malttaisi pois nousta.

   Mini"loma" hyvässä seurassa tekee kyllä hyvää :)

   Poista
 3. Eikä -jo uimaan - hrrrrrr menin kananlihalle. Vaan niin ne on meilläkin läheiseen kanavaan jo hyppineet - pahaa tekee - vaan onhan se jo kesäkuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ihana tuo lomasi - niitä aina tarvitaan ja niiden voimalla jaksaa - oma perinteinen minilomani on heinäkuun alussa ja - vähänkö odotan :)

   Poista
  2. Sitä noi munkin tenavat sanoo, onhan jo kesäkuu. Kesäkuu = kesätouhut :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia taas.

  Meillä ei ole edes ajateltu uimista vielä.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia Kikka. Juu vaikka olen kotiäitinä, niin jos käyn jossain puhelin pirisee koko ajan. Mietin mitä tuskaa se on kun käy töissä. Aina vaan ei voi vastata.

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista