sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viikon varrelta

karuselli

vauva rattaissa

täysikuu

venetsialaiset

vaatetanko

syksyä

Onneksi on isoveljet! Yksi heitä vei likan linnanmäelle hurvittelemaan. Loppuillasta menin sinne vähän kuvailemaan ja nappaamaan väsyneen ja iloisen tytön kyytiin. Onhan lintsi ihan kiva paikka, mutta kokopäivän pyöritysreissut ei oo yhtään mun mieleen. Ei sillä että pää muka kestäisi pyöritystä, iskä meillä hoitaa laitekaveruuden, minä vaan seuraneiteilen. Kummasti sitä seuraneitinäkin päivän mittaan väsähtää. Tuollainen parituntinen kuvausreissu oli just passeli.

Saatiin vaarilaan vauvavieras yökylään. Onhan hän niin ihana! Tulee vähän ikävä vauvaperheaikaa. Toisaalta taas... Aika aikansa kutakin, nauttikoon seuraava sukupolvi nyt tuosta mahtavasta elämänvaiheesta.

Täysikuu ja venetsialaiset ihailtiin samana iltana. Elokuun pimeät illat ja yöt on ihania. Vähän kun olisi vielä lämpimämpää, olisi loppukesän fiilis täydellinen. Elokuu on lempikuukausiani, tykkään "kypsästä" kesästä joka silloin jo on.

Eilen siivouspäivänä oli tarkoitus suunnata muutamaan puistoon kirppuilemaan, vaan vietinkin sitten siivouspäivää kotona. Ai kauhee kuinka pölyä kertyy kun ei koko kesänä juurikaan pölyhuiskaa heiluttele. Ja pyykkivuorta vastaan saa aina ja koko ajan taistella. Melkeen voitolla oon kun pesukone on pöyrinyt moneen kertaan viikonloppuna. Nooo, ensi viikolla lakanat vaihtoon ja sittenhän sitä taas pyykättävää riittää.

Koivun lehtiä alkaa jo jonkin verran maassa olemaan. Kuivuusko ne tiputtaa vai onko jo syksyä ilmassa? Niin tai näin, mukavaa ensi viikkoa!

16 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia.

  Elokuun lopussa on viehätyksensä. Pimeissä ja lämpimissä illoissa on taikaa.

  Mukavaa viikkoa sinnekin.

  VastaaPoista
 2. Elokuu on tosiaan mukava kuukausi. Kesää vielä jäljellä mutta kuitenkin jo aavistus tulevasta syksystä. Täydellistä!

  VastaaPoista
 3. Minä ajatelen että kuivuus on tiputtanut lehdet, saa muka kesän jatkumaan pidempään niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Aika ovelaa, taidanpa ottaa saman katsantokannan.

   Poista
 4. Kyllä tämä on ihanaa aikaa... kesä lopuillaan ja syksy alkamassa! Oikein mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tämmöiset taitekohdat on mun mieleen. Talven ja kesän taite, kesästä syksyyn siirtyminen, alkutalvi ja taas uusi kevät.

   Poista
 5. Viehättävä kuvasarja! Elokuu on monella tavalla täyteisen kaunis ja runsas. Minäkin ihailin venetsialaisyössä kuun mollotusta. Pienoinen haikeus täyttää kyllä mielen, kun hyvästelen elokuun lähdölle. On kuitenkin suloista suunnata syksyyn, siinä on aivan erityinen lumonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuussa on oma maaginen tunnelmansa. Iloa kun kesää on vielä jäljellä ja samaan aikaan aavistus syksystä. Tykkään täysillä.

   Poista
 6. Ihania kuvia - samaa olen minäkin miettinyt - aika aikaisessa on keltaiset lehdet - vai onko sittenkään ?! työmatkalla tänään juuri katsoin ,että osa puista jo lähes paljaita ja lehtiä satelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten Katja edellä sanoi, uskotaan että johtuu kuivuudesta ja jatketaan kesää :)

   Poista
 7. syksyn tuntua kuvissa :) minä vietin siivous-päivää pitämällä piha-kirppistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään vasta onkin ollut syksyistä, sadetta ja aikalailla viileää. Mulla oli ensimmäistä kertaa aikoihin pitkähihainen paita päällä.

   Poista
 8. Oi oi, Linnanmäellä en ole käynyt ikuisuuksiin. Pitääpä yrittää ensi kesälle järjestää.

  Elokuu on kyllä mainio. Pimenevät illat, kynttilät ja lasillinen punaviiniä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo karuselli on aika mainio ja vähän outokin. Lasten laite vaan kuvituksena tuollaisia kovasti uhkeita naisia :)

   Pimenevät illat ja kynttilät joo, punaviinistä laukeaa migreeni, siis kiitos ei.

   Poista