tiistai 27. lokakuuta 2015

Kontissa oli jo joulua esillä

Joulukoristeet

Weiste

Hyvää joulua

Enkä minä pystynyt ohi kulkemaan, vaan olihan tarjonta katsottava läpi. Kannatti katsoa, kaksi pakettia weisteen kuusenkoristeita nappasin ostoskoriin. Hyvin sopii jouluna kuuseen saumallisten joulupallojen ja käpyjen joukkoon. Tuo liimattu kimalle joulukoristeiden pinnassa on niin minun lapsuutta. Kuten myös valkoinen huurre ja saumalliset pallot. Sisarusten kanssa salaa kimalletta rapsutettiin irti ja palloihin painettiin lommoja. Oikeastikohan luultiin ettei vanhemmat huomaa? 

Partiolainen palasi eilen koloillasta pino adventtikalentereita kainalossaan. Sukulaisten ja ystävien puhelimet pirisee ja kalenteripino madaltuu. Tuleeko joulu ilman partiolaisten adventtikalenteria, me ei ainakaan uskalleta ottaa riskiä ;)

11 kommenttia:

 1. Ei tietenkään tule kalenteritta!! Se pallojen painelu oli niin lystiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritettiin oikoa niitä painalluksia, nuppineulalla tehtiin pieni reikä ja koitettiin painama saada nousemaan. Josku onnistuttiin joskus ei. Taisi olla entisaikaan aika yleinen huvi tuo pallojen painelu :)

   Poista
 2. Jee joulutunnelmia, jouluhöyry jo päällä. Ainoa huoli, miten suklaalakkolainen kykenee vastustamaan jouluisia suklaahoukutuksia. ;)

  Kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös jo voi ihan pikkuisen jouluilla :) Onneksi mulla ei moisia lakkoja ole päällä, ihan varmasti rikkuroisin jos olis!

   Poista
 3. Onpa kauniit joulusydämet. Kerrassaan hyvä löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilahduttaa kyllä mieltä nuo sydämet. Niissä on muuten tosi pitkä ripustusnauha. Meillä oli lapsuudenkodissa kuusenkoristeissa aina pitkät nauhat. Olikohan se siihen aikaan kovasti pinnalla??!!

   Poista
 4. Ihana löytö! Määki haluan tummanpunasia kiiltäviä saumapalloja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saumapallot on ihania, ihan kaiken väriset.

   Poista
 5. Tuleepa tosiaan lapsuus mieleen, meillä kotona oli nimittäin vastaavan tyyliset kuusenkoristeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuuteen vievät löydöt on niin mukavia!

   Poista
 6. ei passaa kirpparille eksyä,iskee joulu-hulluus :D ite oon erilaisiin enkeleihin sekaisin,ja niitä riittää...kalenteri pitää olla kans,ehottomasti ;)

  VastaaPoista