keskiviikko 18. marraskuuta 2015

17-18/30; Olisi tehnyt mieli märistä...

vanhat uplot

Joulutorttu

...sekä eilen että tänään. Eipä se olis auttanut, piti keksiä muuta. Eilen suuntasin konttiin. Jo vaan kannatti! Pussillinen duploja, uusia ja vanhoja suloisesti sekaisin. Mun mielestä konttilaiset hinnoittelee legot ja duplot vähän yläkanttiin, ainakin tuossa mun vakipaikassani. Tällä kertaa oli hullu hinnoittelija ollut töissä, ja kivan hintainen pussi päätyi ostoskoriin. Ei meillä enää noilla leikitä, säästetään seuraavalle polvelle. 

Tämänpäiväinen märinä vaennettiin tortuilla. Omena-kanelimarmeladilla, ei ole sen voittanutta. Meillä on torttusesonki kuumimmillaan. Tuo aikuinentyttö on lähdössä viikon päästä Australiaan muutamaksi kuukaudeksi, ja nyt täyttää mahaansa jouluherkuilla joista jää siellä paitsi. Ja torttutarpeita pitää kuulema varata vielä tammikuun lopullekin, siihen kun tulee takaisin torttuhammas kolottaen. Tämmöinen pidennetty joulutorttusesonki tänä vuonna. En valita.

Niin se vaan menee; hyvät kirpputorilöydöt ja herkulliset tortut, parempi mieli.

4 kommenttia:

 1. Onpa hyväkuntoisen näköisiä vanhoja Dubloja. Kontti on melkoisen ihmeellinen hinnoittelupolitiikaltaan, olen huomannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli pussin isoimmat ilonaiheet :) Samassa pussissa oli myös ihan näitä uusia prinsessajuttuja, hassu sekoitus.

   Kyllä minäkin usein ihmettelen kontin hinnoittelua, tuntuu toisinaan ettei siinä ole mitään selkeää linjaa eikä ainakaan tolkkua. Hyväänhän ne rahat menee, mutta kaikki on kuitenkin lahjoituksina saatu. Että silleen tuntuu hinnat joskus kovilta.

   Arvotavara on sitten eri juttu, en niitä odotakaan saavani pilkkahintaan. Mutta kaikki peruskama, halpa hinta saisi tavaran kiertämään.

   Poista
 2. Oih, mikä torttusesonki teillä onkaan, venyy ja paukkuu melkein ;) Slurps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No slurps, ja vyötärönympärys senkun kasvaa!!

   Poista