sunnuntai 22. marraskuuta 2015

22/30; Kengät kokoa 46

Vanssit

Lähtöpituus 55 senttiä ja jalka pikkuruinen. 15 vuotta myöhemmin pituutta 180 ja joitakin senttejä päälle, kengät kokoa 46. Äidin pikkuinen pojannassikka.

Pituutta tyyppi varmasti vielä kasvaa, saas nähdä vieläkö jalka venyy. Vielä saa kenkiä kauppojen hyllyiltä, seuraavaa numeroa joutuu netistä tilaamaan. Onneksi netistä saa, vaan olishan se helpompi kaupassa kokeilla ja sopivaksi todeta. Ei nimittäin ainoastaan koko vaan myös leveys ja korkea jalkapöytä.

Voi kun saataisiin lunta ja pakkasta, saisi ottaa omat huopaset käyttöön!!

14 kommenttia:

 1. Ihana..:)
  Meidän inttipoika pienenä illalla itki: "Kun mulla on niin pienet jalat"...kaverit oli kiusanneet....no nyt eivät ole pienet. Ei jalat eikä poika♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi riepua pienijalkaista poikaa ♥ Kaikesta ne keksiikin ilkkua toisilleen...

   Poista
 2. Ihana <3 Varmasti tulee pituuttakin vielä. Oma esikoinen eli tyttö, pituus syntyessä 56cm. Hui miten pitkä hänestäkin tulee. :) Ei ollut yliaikainenkaan, vaan syntyi laskettuna päivänä.

  Ihana postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun 56-senttisenä syntynyt on nyt melkein kaksimetrinen :D Pojalle ihan kiva pituus, eikä tytölläkään paha mutta ehkä hankalampi kuin pojalla.

   Mun lapset on kaikki olleet aika kookkaita, pitkiä ja pulleita. Eivät ole lakanoihin hävinneet :)

   Poista
 3. Hih täällä samaa olen hämmästellyt. Lähtöpituutta oli 56cm ja nyt 18v pituutta löytyy 187cm. Kengän koko 45. En tiedä onko tyypillistä mutta tuon kokoiseksi jalka kasvoi 14-15 vuotiaana ja sen jälkeen jalan kasvu tyssäsi siihen. Eli jo 3 vuotta jalka pysynyt koossa 45. Onneksi, sillä yhdessä vaiheessa tuntui, että kenkiä sai uusia 3 kk välein.
  On ne vaan ihania, äidin mussukat!
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaaa, toiveita siis on, ettei jalka tuosta enää kasvaisi.
   Onhan ne ihania, mussukat, isoina ja pieninä.

   Poista
 4. Hyvä, että netistä saa. Mies tarvitsee myös 46 numeron kenkiä ja jossain vaiheessa juostiin kaupasta kauppaan. Silti jäi monesti kengät ostamatta, kun ei löytynyt kokoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on nettikaupat. Ja kun löytää omaan jalkaan opivan merkin, voi aika huoletta tilailla ilman palautus rumbaa.

   Ollaan tosiaan huomettu, että työkenkiä ja juhlakenkiä löytyy kauppojen hyllyiltä isommissa kokonumeroissa, vaan kun eihän ne oikein kohtaa mun kohderyhmää :)

   Poista
 5. Hihii <3 Meillä kans poika 13v, 176cm ja kenkä 45.. Saas nähä mihin mittoihin vielä päädytään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkille onneksi saa vaatteita ihan kivasti vaan noi kengät isoissa kokonumeroissa on vähän haaste. Työkenkiä juu saa, nehän ne on niitä mitä murkkuikäiset haluaa käyttää ;)

   Poista
 6. Meidän suvun miehillä on muistaakseni kaikilla kengän koko 42-43.
  Näyttää meidän 15-vuotiaallakin olleen nyt pari vuotta 42, vaikka pituuskasvu on ollut nopeaa ja hipoo kohta 180 rajaa :) Hyvin pystyvät lainaamaan toisiltaan esim. juhlakenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä muut miehet on pienijalkaisia, tämä kasvaa paitsi pituutta myös maata pitkin :)

   Poista
 7. Kengistä tuli mieleen että joskus laitoit kuvan valkoisista hai-saappaistasi. Onko ollut liukasta, meikäläisen samanlaisilla on ;) muuten olisi hyvät mutta loskalla ei kohta uskalla käyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä huomannut moista luikkautta, tosin ne valkoset on vähemmällä käytöllä kun oranssit on mieluisemmat :) Ne kyllä alkaa tulla tiensä päähän, ihn haurastuneet jo. Miten ne oman nuoruuden hait aina vaan kesti ja kest??!!

   Poista