lauantai 7. marraskuuta 2015

6-7/30; Mentiin likan kanssa yökylään

Vain elämää

Aamupala

Oltiin likan kanssa yökylässä hyvän ystävän luona. Torstaina keksittiin että olispas kiva mennä ja kysäistiin sopisiko tulla. Sopihan se ja vieraspatja luvattiin hakea kellarista kyläilijöitä odottamaan.

Illalla helppoa ruokaa, nakkeijaranskalaisia ja perunasalaattia. Jälkkäriksi kulhollinen karkkia ja paketillinen jäätelöä. Iltapalaksi hälle lasi viiniä, mulle tölkki olutta, likalle limupullo ja vain elämää telkusta.

Myöhemmin likka pelaili tietokoneella ja me ystävän kanssa juteltiin elämästä, kuolemasta ja meedioista. Työasiat käytiin tietenkin läpi. Mielenkiintoisia keskusteluja ja hyvää tekevää avautumista ja purkautumista. 

Aamulla raitajengi nautti herkkuaamiaisen, minä ja likka punavalkoisissa ja kamu siivalkoisissa. Herkkua oli tarjolla kun parhaimmallakin meriaamiaisella, sillä erotuksella että kaikki oli siinä kätevästi käden ulottuvilla eikä tarvinnut jonotella.  Vetelehdittiin pitkälle päivään ennen kuin kasattiin kamat ja suunnattiin kotiin.

Lapsena en tykännyt yökyläillä muualla kuin mummolassa, ukkilassa ja serkkulassa, mulle tuli muualla aina hirveä koti-ikävä ja itku. Nyt aikuisena otan vahingon takaisin, onneksi on ystävä joka sanoo: "Sulle on täällä petipaikka pedattuna aina kun haluat".


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Voi juma mitähän nyt kävi, kun kolmesti sama vastaus tänne ilmesty!!!???

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja varsinkin ♥sellaiset, tekee kyllä onnelliseksi.

   Poista
 3. Ihana ystävä. Mukava välillä parantaa maailmaa ystävän kanssa ilma kiirettä mihinkään. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun voi puhua ihan kaikesta maan ja taivaan välillä, ja vaikka suusta tulisis mitä hölynpölyä ei toinen pidä omituisena :)

   Poista
 4. mukava irtiotto arjesta,yökylässä ystävän luona...

  VastaaPoista