sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Marraskuvat 1/30; Hirveät halloweentyypit

Halloween

Kummitusnaama

Halloween tuntuu hivuttautuvan meidän juhlakalenteriin. Toisaalta pidän halloweenia turhanpäiväisenä hömpötyksenä. Toisaalta taas, turhanpäiväistä hömpätystä tarvitaan arjen vastapainoksi.

Vanhempi tytöistä piti kavereineen kauhukekkerit ja nuorempi kiersi tyttöporukalla naapurustossa karkkitaikeppostelemassa. Meidänkin ovikello soi viime vuoteen verrattuna useammin, taitaa halloween löytää paikkansa muidenkin juhlakalenterissa. 

Likat muuten maskeerasivat itse itsensä, toinen pikkutarkemmin ja toinen suurpiirteisesti vedellen. Samaten roolivaatteensa sekä suunnittelivat että ompelivat. Noooo, autoin mä nuorempaa kankaan leikkaamisessa, vetoketjun ompelemisessa ja muutamassa vaikeammassa saumassa. On paljon kivempi tehdä itse kuin ostaa kaupasta, sanoi nuorimmainen. 

Käytiin iltasella hautuumalla, tuntuu olevan vaarin moikkaaminen lapsille tärkeää. Kuten myös joka pyhäinpäiväinen mörköleikki. Kun tulen iltapesulta, on kämppä pimennetty ja tyypit piiloutuneet pimeisiin nurkkiin. Mun pitää sitten kulkea ympäri kämppää peloteltavana. Niitten mielestä ihan hirveän hauskaa , mä esitän eriävän mielipiteen...

harmittavan vähän on tullut kuvattua, joten päätinpä että tämä marraskuu on kuvakuu täällä blogissa. Joka päivä ainakin yksi kuva. Heti muuttelemaan "sääntöjä", tämänpäiväisethän on eilisiä kuvia. Pikkujuttu, startataan kuvakuu nyt näin.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kasvomaalit, tekoveri, vaha ja liima on maskeerauksen salaisuus. On juu minustakin oikein onnistunut suden raapaisu Punahilkan poskella.

   Poista
 2. Meillä kanssa Halloweeniä juhlittiin, lasten maailmassa se taitaa olla juhla siinä missä muutkin eikä mikään "uusi tulokas" kuten me aikuiset se koetaan. Mutta mikä sen kivempaa pimeään syksyyn kuin pieni hassuttelu!
  Hienot maskeeraukset teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aletaan olla jo uloskasvaneita pääsiäisjutuista, tämä kaamean karmiva halloween tuntuu iskevän kovempaa. Ja ihan kivaahan se tosiaan on, kammotella ja hullutella keskellä pimeää syksyä.

   Toinen tytöistä tosiaan panosti hiukka enempi maskeeraukseen, toinen veti vähän laajemmilla kaarilla. Luonnejuttu!

   Poista
 3. Pukeutuminen ja teemahipat on ihan parhaita. Onneksi arjen vastapainona on juhlaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan! Olen töissä se joka aina vetää päällensä juhliin sopivat vermeet, itsellekin tulee iloinen mieli kun vähän laittautuu :)

   Poista
 4. Kivannäköiset halloween-meikkaukset.

  Pimeään vuodenaikaan sopii kyllä tälläinen hiukan pelottava, mutta hassutteleva juhla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosian että halloween on löytänyt paikkansa juhlien joukossa.

   Poista