maanantai 28. joulukuuta 2015

Pyhien jälkeen...

Keittiön ikkuna

Rennosti

Joulukuusi

Lego friends

Whopper

...palattu melkein arkeen. Joulunpyhät pidettiin yöpaitapäiviä, valvottiin pitkään, nukuttiin puolille päiviin, vähän kyläiltiin enempi kestittiin. Toki syötiin yötä myöden, perinteisiä jouluruokia ja myös niitä ihan arkisia mutta joulupäytään toivottuja ruokia. Torttuja ei muistettu leipoa, muita herkkuja vedettiin kaksin käsin.

Eilen tyhjensin jääkaapit ja nakkasin kaikki jämät ihan tyynesti roskiin. Ei sitä paljon jäänyt, pari kinkkusiivua, joku kalanpala ja viipale juustokakkua. Laatikoita ja vähän kinkkua jo aiemmin pakastin, Australiassa lomaileva toivoi saavansa joulukattauksen kun parin viikon päästä palaa kotiin.

Tänään heräsin ittekseen ennen kahdeksaa, on ilmeisesti univajeet saatu pyhinä tasattua. Ystävän kanssa lähdettiin keskustaan. Oli tarkoitus heittäytyä kultturelleiksi ja käydä Ateneumissa katsomassa Henri Cartier-Bresson valokuvat. Sen verta oli molemmilla päät joulun suklaan(ylen)syönnistä sekaisin, ettei tajuttu tarkistaa aukioloa. No, kiinni oli. Niin kuin Designmuseokin, se toinen vaihtoehto.

"Alennusmyynteihin ei ainakaan mennä", sovittiin lähtiessä. Vähän sitten kuitenkin pyörähdettiin, maltillisesti marimekolla. Kun ollaan ystävän kanssa keskustassa liikenteessä, vie tyyppi mut lähes aina Burger kingiin syömään. Täytyy kyllä myöntää, että kaiken jouluruuan jälkeen whopper maistui niiiin hyvälle. Mutta arvatkaa vaan, alkaako noin ylipäätään burgerkingimättö kyllästyttämään, vaikkei nyt ihan hirveän usein siellä käydäkään...

No alkaa, mun ystävääni nimittäin. "Kerran kun sut sinne vein, niin nyt ei enää muuta ruokaa saakaan" valitti tänäänkin. Ei se mua sinne väkisin vie, ite aina haluun. On nääs sellanen "meidän juttu", kenenkään muun kanssa en kyseisessä mättölässä käy :)

Arkea aloitellaan, vaan onneksi ei vielä töihin tarvitse mennä. LOMA, ihmisen parasta aikaa!!

Mukavia loppuvuoden päiviä, arjen ahertajille ja lomalaisille.

6 kommenttia:

 1. Ihania lomapäiviä!
  Poikettiin mekin perheen kanssa Burger Kingissä toista kertaa Suomessa, ja ei kyllä ollut kummoinen elämys. Jouluruoat saa kuitenkin nyt väistyä ja taas kaivetaan salaatit esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä mätötään uudenvuodenvalvojaisten herkut, ja SITTEN salaatit pöytään ;)

   Poista
 2. Ihanaa luppolomailua! Samalla kaavalla mennään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskasti ja rennosti meinaan vetää, loppuun asti :)

   Poista
 3. Mukavia lomapäiviä.
  Itse kävin piipahtamassa töissä, mutta nyt jatkan lomailua.

  VastaaPoista